"Високий блондин" на нашому боці: Легендарний французький актор звернувся до Путіна, вимагаючи припинити "масові вбивства жінок та дітей, які нічим не виправдані"

Відомий французький кіноактор та режисер П'єр Рішар підтримав українців. Він звернувся до Путіна із закликом зупинити війну Росії проти України, передають Патріоти України.

П'єр Рішар засудив війну Росії проти України та розповів Путіну, що її варто закінчувати. "Вторгнення перетворилося на масові вбивства", – сказав він.

"Пане Президенте, я добре знаю Росію, добре знаю її народ, який я люблю. Я добре знаю Україну, і також люблю її народ", – насамперед сказав режисер у своєму зверненні.

"Мене розриває на частини від того, як російська армія вторглася в Україну, і "вторглася" – це слабо сказано. Це вторгнення, яке перетворилося на масові вбивства. Я б навіть сказав, у варварство, настільки, що я впевнений, немає нічого, що могло б виправдати вбивства жінок, дітей і мирних жителів. Це просто жахливо", – продовжив він.

Як повідомив Рішар, він щодень спостерігає за подіями в Україні та не можу переглядати фотографії зруйнованих міст та вбитих мирних жителів і його "більш ніж переповнюють ці емоції".

"Я високо ціную їх сміливість і дух протистояння, їх самовідданість (українців, – ред.). Я ними захоплююся. Ось що я хотів вам сказати. Я не втрачаю надії, що це все закінчиться якомога швидше, оскільки продовжувати це просто огидно", – підсумував П'єр Рішар.

"Високий блондин" на нашій стороні – оркостан не має шансів!", – написав Антон Геращенко й опублікував відео на своєму ютуб-каналі.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...