"Вистава для Путіна": Військовий експерт оцінив шанси наступу Білорусі на Волинь

У Генштабі ЗСУ повідомили, що білоруська армія розгортає додаткові підрозділи у прикордонних районах Гомельської області. Однак таке "брязкання зброєю" та перекидання військ не припиняється з початку повномастабної війни в Україні. Про це 24 каналу розповів військовий експерт та історик Михайло Жирохов, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що це така собі "вистава" для Володимира Путіна на фоні того, що він (Лукашенко – 24 канал) веде таємні чи явні перемовини із Заходом. Йому також потрібна і якась лояльність з боку Путіна", – зазначив військовий експерт.

Загроза з боку Білорусі не зникала

За словами Жирохова, Генштаб ЗСУ не виключає можливість наступу з боку Білорусі ще з 24 лютого. Деякі бойові бригади перебувають на кордоні постійно, тож не можна сказати, що білоруська сторона точно не нападе. Однак це брязкання, перекидання військ, ракет або чогось іншого відбувається постійно – додав військовий експерт.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...