Зеленський виступає у Раді з щорічним посланням: онлайн трансляція (відео)

У вівторок, 20 жовтня, президент України Володимир Зеленський виступить зі щорічним посланням до Верховної Ради, передають Патріоти України.

Глава держави, реалізовуючи передбачене част. 2 ст. 167 регламенту Верховної Ради України право, звернеться до парламенту з посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України під час пленарного засідання 20 жовтня.

Виступ Зеленського запланований після виступів депутатських фракцій і груп. За словами першого заступника голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, депутати отримають із послання глави держави "відповіді на багато питань", які виникали останнім часом.

Також планується, що 20 жовтня депутати заслухають звіт міністра охорони здоров'я Максима Степанова про готовність до боротьби з коронавірусом в Україні і розглянуть проект постанови №4228 "Про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) і захисту всіх систем життєдіяльності країни від негативних наслідків пандемії і нових біологічних загроз".

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...