Висвітлювали вибори: У Мінську затримали українських журналістів, їхні телефони заблоковані

Журналісти напередодні провели чотиригодинний спецефір із зірваного мітингу кандидата в президенти Світлани Тіхановської.

У готелі "Мінськ" в столиці Білорусі затримали штатних кореспондентів телеканалу "Настоящее время" - Ірину Ромалійську, Юрія Баранюка і Івана Гребенюка, повідомляють Патріоти України.

За даними «Настоящего времени», їх везуть до Московського РУВС Мінська. Причина затримання на цей момент невідома. Ромалійська і Гребенюк є громадянами України, Баранюк - громадянин Росії. Телефони трьох затриманих і власного кореспондента "Настоящего времени" в Білорусі Романа Васюковича зараз заблоковані.

"Настоящее время" вже декілька тижнів висвітлює вибори в Білорусі і напередодні провело чотиригодинний спецефір із зірваного мітингу кандидата в президенти Світлани Тіхановської. Тільки в соцмережах його подивилися понад півмільйона разів», - зазначає видання.

Ірина Ромалійська - ведуча програми "Вечір", головної інформаційної програми "Настоящего времени". Іван Гребенюк - український журналіст, який працює на "Настоящее время" в Празі. Юрій Баранюк - власний кореспондент "Настоящего времени" в Санкт-Петербурзі. Офіційна інформація з приводу затримання поки відсутня.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...