"Витерли ноги" об друзяку Трампа: Зеленський з Єрмаком розшаркуються перед Байденом, запрошуючи до Києва

Президент України Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Єрмак привітали офіційний вступ Джо Байдена на посаду президента США. Український лідер 20 січня написав у Twitter, що дивився трансляцію інавгурації на Банковій у Києві, передають Патріоти України.

Зеленський запросив нового главу Сполучених Штатів відвідати столицю України. "Я впевнений, що наші відносини покращаться", – додав Зеленський.

Єрмак на своїй сторінці у Facebook висловив упевненість у тому, що відносини країн "повинні вийти на новий рівень". "Ще виступаючи у Верховній Раді України у 2015 році, Байден обіцяв завжди говорити про Україну. І він багато разів дотримувався свого слова", – написав глава Офісу президента.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...