Витівки рептилоїдів? Мережу здивувало пророцтво з серіалу "Слуга народу"

У мережі згадали кадр із серіалу "Слуга народу", виробництва студії "Квартал 95", який дивним чином передрікає результати дострокових парламентських виборів в Україні. Зокрема, на схожість звернув увагу блогер "Баба і кіт", повідомляють Патріоти України.

Йдеться про третю серію третього сезону шоу (вийшла 29 березня 2019 року), де в кадрі показують карту України. У цей момент герой серіалу говорить, що "таким чином країна об'єдналася, крім Королівства Галицького і СРСР". На карті видно, що окремим кольором зафарбовано Львівську область, яка за задумом авторів і стала "Королівством Галицьким", а також Луганська та Донецька області - СРСР.

При цьому користувачі в мережі відзначають, що карта з серіалу дивним чином відображає електоральні результати дострокових виборів до Ради 21 липня 2019 року: "Слуга народу" отримала лідерство по всій Україні, крім Львівської області - де перемогла "Європейська солідарність" і Донецької і Луганської областей - де лідерство втримала "Опозиційна платформа - за життя". Користувачі в мережі дивуються таким збігам і жартома підозрюють, що все це - витівки рептилоїдів.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...