"Витримувати ці хвилі дуже важко": Окупанти під Селидовим намагаються перерізати трасу постачання ЗСУ, - військовий

Російські окупанти на Покровському напрямку намагаються просунутися на захід від Новогродівки, щоб перерізати трасу постачання Сил оборони. Про це повідомив боєць Сил оборони з позивним "Мучной", передають Патріоти України.

"Покровський напрямок: ворог постійно зарубується з нами на захід від Новогродівки, основні бої на цьому рубежі відбуваються саме тут. Противник намагається просунутися до траси М-30 яка веде вниз до Селидового. При цьому ворог будує плани, як тим самим перерізати боєпостачання наших підрозділів у місті, тим самим заподіяти північному захопленню", — розповів військовий.

Він зауважив, що бійці Сил оборони тут міцно стоять на своїх рубежах і дають гідну відсіч росіянам. "Проте їхній наплив не спадає, а постійно зростає, тому витримувати ці хвилі дуже важко", — резюмував "Мучной".

"Ця остання ескалація...": Загострення на Близькому Сході може вплинути на результати виборів у США, - FT

четвер, 3 жовтень 2024, 12:45

Війна на Близькому Сході може докорінно змінити хід президентських виборів у Сполучених Штатах Америки. Зокрема, загострення між Ізраїлем та Іраном грають не на руку кандидатці в президенти США Камалі Гарріс. Про це йдеться в статті головного оглядача ...

На "Уралвагонзаводі" вивчають захоплений у ЗСУ Leopard 2. Експерти оцінили, що то дасть технічно відсталій недоімперії (відео)

четвер, 3 жовтень 2024, 12:15

На підприємство російської корпорації "Уралвагонзавод" доставили німецький танк Leopard 2A6, захоплений російськими військовими в зоні бойових дій в Україні. Про це 2 жовтня повідомили в Defence Blog із посиланням на прес-службу компанії, передають Пат...