"Витирайте ноги!": "Свобода" провела акцію проти Портнова (фото)

Одіозний юрист розлютив активістів тим, що виступив проти ветеранів, які боролися проти Радянської окупації під час Другої світової війни.

Андрій Портнов. Фото: соцмережі.

Активісти партії "Свобода" розклали під Київським адміністративним судом фотографії Андрія Портнова, проросійського юриста і колишнього співробітника адміністрації президента Віктора Януковича. Акція викликала роздратування Портнова, який почав ображати активістів після публікації знімків з листівкою в своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Протест був спрямований проти припиненого за позовом Портнова рішення Київради про увічнення пам'яті "нацистських злочинців і причетних до Голокосту поліцаїв". Портнов виступив проти ветеранів, які боролися проти Радянської окупації під час Другої світової війни. На опублікованих фотографіях листівки фото Портнова, очі якого закриває червона стрічка. Напис на плакаті закликає "витирати об нього ноги". "Бродячі клоуни з партії "Свобода" розклали сьогодні під Київським адміністративним судом мої фото, протестуючи проти припиненого за моїм позовом рішення Київради про увічнення пам'яті нацистських злочинців і причетних до Голокосту поліцаїв", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...