Виведення з ладу російського тральщика "Обухов": Представник ГУР Міноборони розповів про деякі деталі спецоперації

Головне управління розвідки Міноборони України організувало операцію, під час якої було виведено з ладу тральщик Балтійського флоту РФ «Олександр Обухов». За словами представника ГУР кожне успішно виконане завдання є роботою багатьох людей. Про це заявив представник Головного управління розвідки Євген Єрін, передають Патріоти України.

Розвідник зазначив, що кожна операція є роботою багатьох людей. Це стосується планування, збору інформації, роботи з людьми. При цьому робота продовжується навіть після завершення операції. «Я можу сказати з упевненістю: це не останній наш крок», – наголосив Єрін.

Представник ГУР наголосив, що на відео, яке оприлюднило ГУР, можна помітити, що люди «певним гострим предметом» роблять отвір у газоході двигуна корабля. «Я хотів би, щоб Балтійський флот, як і Чорноморський флот Росії, спав дуже неспокійно. І ми робимо для цього все можливе та іноді навіть неможливе», – додав він.

Росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути: Федоренко назвав найгарячіший напрямок на Харківщині

середа, 9 жовтень 2024, 23:40

Командир Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути. Про це він сказав в етері телекан...

У Путіна буде істерика? В Ердогана зробили заяву про повернення окупованих територій України і згадали Крим

середа, 9 жовтень 2024, 22:55

Туреччина підтримує територіальну цілісність та суверенітет України, а також - повернення окупованих територій та анексований Крим. Про це заявив головний радник президента Туреччини Ялчин Топчу під час зустрічі з заступником голови Меджлісу кримськота...