Вивозила дітей у РФ, нібито на лікування: У окупований Донецьк привезли пам'ятник "Доктору Лізі" (фото)

Окупованому Донецьку з Росії передали копію пам'ятника Єлизаветі Глінці ("Доктору Лізі"). Копія пам'ятника була передана з Росії, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Як повідомила помічниця "радника" ватажка ОРДО з прав дитини Анна Рахімова, оригінальний пам'ятник відкрили в підмосковному Красногорську, у центрі "Сузір'я", де нібито і проходять реабілітацію діти, незаконно вивезені з Донбасу.

Його мініатюрну копію передали в Донецьк. За попередньою інформацією, її направлять в один із місцевих музеїв. Як відомо, після початку війни на Донбасі Глінка вивозила дітей з ОРДО нібито на лікування в Росію, їх доля невідома.

Довідка: Єлизавета Глінка загинула 25 грудня 2016 року під час катастрофи Ту-154 Міноборони РФ. Її тіло було упізнано серед жертв авіакатастрофи. Також відомо, що вона була причетною до організації військової агресії Росії проти України на Донбасі.

Російська рок-група "ДДТ" презентувала кліп на пісню "Доктор Ліза".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...