Виживуть далеко не всі: До окупованого Луганська привезли 55 важкопоранених кадировців

До тимчасово окупованого Луганська привезли 55 важкопоранених кадировців з підрозділу "Ахмат". Більшість з них – майбутні "двохсоті". Кадирівців навіть намагаються врятувати, що невластиво для окупантів. Однак, за даними джерел журналістів у розвідці, шанси вижити мають далеко не всі, передають Патріоти України.

Попри усі зусилля загарбників, кадирівці помирають у муках. Серпнева спека, яку упродовж останніх днів фіксують на Луганщині, лише додає загарбникам страждань. Пораненим кадирівцям вже не до тіктока, вони гниють живцем.

Також до Луганська привезли 38 поранених росіян, бойовиків та незаконно мобілізованих з тимчасово окупованих територій. Більшість із них у такому стані, що окупанти не можуть навіть встановити, хто до якого роду військ належав.

Усі медикаменти, яких в окупантів й так фактично нема, витрачають на кадирівців. Тим часом обгорілі та закривавлені російські військові і бойовики залишені напризволяще. За даними розвідки, з 38 поранених виживуть одиниці. Однак їм доведеться все своє життя страждати від наслідків поранень.

Новий загін кадирова залишився у Чечні

рамзан кадиров вихвалявся як тільки міг, що зібрав "елітний" загін бойовиків, який можна відправити в Україну. Однак згодом з'ясувалося, що "елітні" війська залишаться у чечні. Тепер батальйон "запад-ахмат" зніматиме тіктоки на території росії. Туди їх відправили, щоб "виконувати обов'язок перед батьківщиною".

Джерело: 24 канал

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...