"Взагалі незрозуміло, за що воюємо": Цивільні росіяни поскаржилися на хід "СВО". Перехоплення

Жителі країни-агресорки Росії починають потроху розуміти, що кривава влада Кремля відверто ввела їх в оману своїм повномасштабним вторгненням в Україну. Люди в РФ не бачать сенсу у "СВО". Про це свідчить аудіоперехоплення розмови росіянки. Запис опублікувало в Telegram Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Цивільні росіяни не розуміють, за що воює Росія в Україні. І вони не приховують цього. "Я взагалі далека від цього всього, від цієї політики... Просто я не розумію, що хочуть? Держава хоч би сказала нам, що хочуть... Нехай у Велику вітчизняну ми ще хоча б за щось воювали, то тут взагалі незрозуміло, за що воюєш. Ну, як би, що вони хочуть? Україну повністю взяти? Якусь мету поставити?.." – сказала мешканка РФ.

Вона наголосила, що Україну підтримує весь світ і шансів на перемогу у РФ вкрай мало. "А нічого, що зараз Америка стільки грошей виділяє на те, щоб Україні поставити зброю? Це ж дуже жорстко і вони далі збираються постачати... І не розумієш, що відбувається. "Ми хочемо це, ми хочемо щось...". Ну, ви або народ набирайте, міняйте або намагайтеся якось..." – додала жінка.

Зрештою вона сказала, що не бачить виходу з цієї війни. "Це буде маренням – повернути і сказати: "Хлопці, все, ми закінчили", – видала росіянка, маючи на увазі владу своєї країни.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...