"Взагалі це настільки неправильно": Боєць 3-ї ОШБР різко висловився про прірву між цивільними та військовими

Цивільне життя набагато важче, ніж "бойове". Тому що тут взагалі інший світ, і більшість речей ти не можеш зрозуміти. Про це розповів Данило “Серфер” Смирнов, командир штурмової групи 2-го механізованого батальйону 3-ї ОШБР в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua, передають Патріоти України.

“От у мене коксохім, Авдіївка — це ж нереальна історія. Ми були за 15 кілометрів від Донецького аеропорту. Це величезна історія. Ти підійдеш до будь-якої людини десь у кав’ярні, запитаєш, чи ти знаєш, що таке коксохім? Ні, не знає. Люди просто не розуміють, що взагалі в нас коїться. Вийти там ввечері на Хрещатик, подивитися, скільки там людей тусуються. Я не розумію, як так можна робити”, — каже військовий.

За його словами, цивільні п’ють алкоголь у центрі Києва, де за сто метрів стоять прапорці, біля яких вшановують пам’ять полеглих воїнів. “Взагалі це настільки неправильно, що люди не те, що забули, їм просто навіть байдуже. Вони думають, що війна їх ніяк не торкнеться. А я вважаю, що воювати будуть всі. Тому що війна зараз важка, і люди постійно потрібні. Якщо люди не будуть допомагати, то це буде дуже погано”, — розповів Данило Смирнов.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...