Вже четвертий випадок: У Молдові після чергового удару РФ по Україні знову знайшли уламки ракети

Після чергової ракетної атаки Російської Федерації по Україні фрагмент ракети знову виявили на території Молдови. Правоохоронці зазначили, що це вже четвертий подібний випадок, передають Патріоти України.

"Патруль прикордонної поліції виявив фрагмент ракети, випущеної в результаті російських авіаударів по Україні, в районі сектора прикордонної поліції Ларга (Бричанський район)", - йдеться у повідомленні Міністерсва внутрішніх справ Молдови.

На місці інциденту працюють сапери і прокурори. При цьому в МВС вказали, що це четвертий випадок, коли уламки ракет після ударів по Україні опиняються в Молдові.

"Як і в попередніх випадках всі необхідні дії здійснюються відповідно до процедури установ, відповідальних за безпеку і захист громадян", - підсумували правоохоронці.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...