Вже дає свідчення: СБУ спіймала на Одещині "прикордонника" "ЛНР" (фото, відео)

Озброєний колабораціоніст забезпечував роботу КПП "Дякове" поблизу кордону з країною-агресором.

В Одеській області контррозвідка Служби безпеки України спіймала українця, який був членом терористичного "Міністерства державної безпеки ЛНР", інформують Патріоти України.

Як повідомила пресслужба СБУ, чоловік народився на Луганщині. Там же він добровільно приєднався до одного з російських злочинних угрупувань. Через деякий час найманець вийшов на контакт із двома бойовиками "МДБ ЛНР" і перейшов до них на службу – у підрозділ "прикордонної охорони".

Озброєний колабораціоніст забезпечував роботу КПП "Дякове" поблизу кордону з країною-агресором. Саме через цю ділянку на територію України завозилася російська військова техніка і та зброя для забезпечення боєздатності окупантів.

Бойовику вже оголосили підозру та взяли під варту. Поки українські захисники перевіряють його причетність до тяжких злочинів, він надає свідчення про пересування ворожої техніки та озброєння з території РФ на тимчасово окуповані райони сходу України, розкриває особисті дані кадрових російських військових і представників спецслужб тощо.

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...