Вже другий випадок за місяць: У російській Волгоградській області знайшли уламки ракет (відео)

У Волгоградській області РФ вчора, 29 грудня під час масованої ракетної атаки окупантів на Україну дісталося і самим росіянам. Жителі Руднянського району знайшли уламки крилатих ракет. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання V1.RU.

"Невідомі літаючі, ймовірно, військові об'єкти впали в Руднянському районі Волгоградської області. Величезні сірі уламки виявили жителі Ільменського сільського поселення приблизно за 20 кілометрів від села", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою місцева влада заявила, що на місці падіння працюють поліція та військові, постраждалих немає.

Як пишуть ЗМІ, інцидент стався вчора в першій половині дня, до обіду (саме тоді Росія здійснювала масований ракетний терор проти України). За інформацією журналістів, візуально уламки нагадують частини крилатої ракети великої дальності із сімейства Х-101/Х-102 - AS-23 KODIAK.

Втім, у Міноборони РФ поки що не коментували ситуацію. Видання звертає увагу, що схожі випадки вже траплялися й раніше. Так, уламки ракет зовсім недавно знаходили в Єланському та Руднянському районах Волгоградської області.

Тоді падіння уламків за часом також збіглося із черговою ракетною атакою росіян на Україну. Місцева влада спочатку заявляла, що уламки належать Міноборони РФ, але потім видалила цей пост.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...