Вже два роки не на волі: Кремлівський режим помстився шаману, який виганяв Путіна (відео)

Якутського шамана Олександра Габишева, який через всю Росію йшов виганяти диктатора Володимира Путіна з Кремля, вже два роки тримає в своїх "лапах" російська каральна психіатрія, передають Патріоти України.

Як повідомляється в ефірі телеканалу FreeДОМ, зараз він перебуває в психлікарні посиленого режиму. Чоловік, який йшов у команді шамана, розповів, що посилений режим у психлікарні нагадує в'язницю, адже там утримують людей, визнаних небезпечними для суспільства. Зараз Віктор підтримує зв'язок з шаманом і допомагає йому пережити цей час.

"Його здоров'я двічі сильно погіршувалося, аж до того, що він втрачав свідомість перед судовим засіданням", - говорить Віктор.

Наступне засідання має відбутися в середині лютого. А поки Віктор Єгоров і друзі шамана з усієї Росії борються за те, щоб у нього були пристойні умови утримання. Вони передавали йому хороші речі, щоб він міг виходити в них на вулицю, але, за словами Єгорова, охорона не приносила ці речі Габишеву.

Три місяці знадобилося друзям шамана, щоб домогтися того, щоб пуховик і кросівки йому таки передали. Зараз Габишев пише листи на волю. Він каже, що з ним у палаті хороші люди.

Крім того, за словами Віктора, Габишев до "ув'язнення" цікавився ситуацією в Україні. Він їздив на окупований Донбас і говорив про те, що російські військові допомагають дияволу, а не мирним людям. Він відкрито говорив про те, що саме вони винні у війні. В результаті його злякався Кремль і сам диктатор Путін.

"Путін злякався, що може утворитися великий народний антикремлівський рух. Та частина політичної еліти, яка думає про майбутнє держави і людей, повинна бути зацікавлена в тому, щоб Олександр Габишев був на волі", - говорить Єгоров.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...