Вже є конкретні проекти: Ярош розповів, чим займатиметься на посаді радника головнокомандувача ЗСУ

Колишній лідер Правого сектору, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив, що він уже має конкретні проекти для реалізації на посаді радника головнокомандувача Збройних сил України, повідомляють Патріоти України.

У коментарі ЗМІ він розповів, що реалізація цих проектів займе деякий час. «Це і залучення добровольчого потенціалу до діяльності Збройних сил України, це і робота з молоддю українською, там багато будь-яких аспектів. Я лише сьогодні перший день, хоч наказ був ще 20 жовтня, але мені ще треба в курс справ увійти. Але роботи дуже багато, я впевнений, що ми її зробимо», — заявив він.

Ярош також не виключає, що його призначення на посаду радника головнокомандувача ЗСУ викличе негативну реакцію у російських пропагандистів. «Щодня російські терористичні війська завдають ударів, щодня гинуть наші хлопці чи одержують поранення, контузії, бойові травми. І (притягувати — ред.) призначення Яроша радником — це смішно просто. Але не виключено, що росіяни про це говоритимуть, будуть кричати», — підсумував він.

2 листопада командувача Української добровольчої армії, колишнього лідера Правого сектору та екснардепа Дмитра Яроша було призначено радником головнокомандувача ЗСУ. У вересні командувач УДА пропонував президенту Володимиру Зеленському свою кандидатуру на посаду голови української делегації у ТКГ.


Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...