Вже із нетерпінням очікує: Нардеп Кива назвав вторгнення Росії в Україну "звільненням"

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива назвав вторгнення Росії в Україну "звільненням". Відповідний пост з’явився у Telegram депутата, передають Патріоти України.

"Чому ж одразу нападуть? Звільнять!" - заявив Кива.

Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.

"Сьогодні, через 8 років, Росія почала диктувати умови і заявляти про свої права. Правах на ту територію, яка, дійсно, на мою думку, повинна знаходитися в одному Союзі. Нашому слов'янському союзі", - сказав він в ефірі "Росія 1" у грудні 2021 року.

У жовтні член ОПЗЖ привітав Путіна з днем народження, назвавши його "великим лідером дружнього до України народу". Скандальний депутат заявив, що Путін "повернув своїй країні минуле величчя і повагу у всьому світі". Проте на запитання журналістів про російську агресію на Донбасі й численні факти порушення Росією міжнародного права відповісти не зміг.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...