Вже на повному серйозі: У РФ депутати запропонували, щоб дітей вчили колишні ув'язнені

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін звернувся до депутатів від "Єдиної Росії" з проханням відкликати законопроект, що дозволяє засудженим за деякі тяжкі та особливо тяжкі злочини працювати з дітьми педагогами і тренерами, передають Патріоти України.

За словами Володіна, якщо депутати не відкличуть законопроект, його "доведеться відхилити", оскільки члени Ради Держдуми прийшли до висновку, що ініціатива "призведе до помилок, які потім можуть боляче вдарити по нашим дітям".

Законопроект підготували відомі депутати Держдуми від "Єдиної Росії" - віце-спікер парламенту Петро Толстой, фігуристка Ірина Родніна і хокеїсти Владислав Третяк і В'ячеслав Фетисов. Також в числі авторів значилася депутат від Карелії Валентина Півненко.

У документі, зокрема, пропонується дозволити засудженим за ряд тяжких і особливо тяжких злочинів працювати з дітьми як педагоги і тренери, якщо з моменту звільнення пройшло більше 10 років. Крім того, автори ініціативи вказували, що у засуджених не повинно бути судимості за "вбивства, статеву недоторканність і статеву свободу особистості, злочини проти сім'ї та неповнолітніх".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...