Вже на шляху додому: В Україні "демілітаризували" командира розвідроти окупантів (фото)

Українські воїни продовжують відмінусовувати російських окупантів, які прийшли в Україну з війною. Цього разу стало відомо про "демілітаризацію" командира розвідувальної роти загарбників, капітана Дмитра Литвинова. Про ще одного "двохсотого" окупанта розповів полковник Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Військовий постійно відстежує інформацію про ліквідованих в Україні окупантів. Як зазначив Штефан, знищений командир розвідроти окупаційної російської армії зробив "жест доброї волі".

"Командир розвідувальної роти капітан Дмитро Литвинов зробив "жест доброї волі" – офіційно денацифікувався та демілітаризувався. Слава Нації!" – написав він.

Російські пропагандистські видання також повідомили про смерть Литвинова в Україні. Як зазначили на одному із сайтів, окупант був родом із Волгоградської області, де його й поховають. Пропагандисти також заявили, що загарбник загинув "під час виконання спеціального завдання".

Зазначимо, що ЗСУ за останню добу ліквідували на фронті щонайменше 150 військовослужбовців ворожої армії РФ. Також вони позбавили лави окупантів кількох танків, бронемашин, засобів ППО та безпілотників. Найбільше втрат уже кілька днів поспіль путінські війська зазнають на Бахмутському напрямку.

Зараз вже працюють майстерні з ремонту: Канадський виробник броньовиків відкриє філіал в Украні

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:41

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. Про це в інтерв’ю Defense Archives розповів засновник та керівник компанії Роман Шимонов, передають П...

У Чехії оголосили в розшук російського генерала ГРУ

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:16

У п’ятницю, 10 травня, поліція Чехії оголосила в розшук генерала російського Головного розвідувального управління Андрія Авер’янова, причетного до організації вибухів на складах із боєприпасами в чеському місті Врбетіце 2014 року. Про це повідомляє аге...