Вже написав кілька заяв: Вбивця Михайла Круга, який відбуває довічний термін, хоче воювати проти України

Екс-кілер Олександр Агєєв, якого засудили до довічного ув'язнення за вбивства шансоньє Михайла Круга, заявив, що хоче в Україну, щоб вбивати мирних громадян, інформують Патріоти України.

РосЗМІ повідомляють, що він вже відправив кілька заяв з проханням взяти його в приватну військову компанію "Вагнер". Агєєв аргументує це тим, що хоче "спокутувати кров, пролиту в бандитських розбірках".

Реакція на це поки що невідома, однак оскільки Росія відправляє на війну ув'язнених з в'язниць, не виключено, що прохання Олександра Агєєва буде задоволене.

Вбивство Михайла Круга: подробиці

Олександр Агєєв - екс-учасник злочинного угруповання "Тверські вовки", яке діяло в Тверській області на початку 90-х років. Агєєв зізнався, що лідер угруповання Олександр Костенко хотів, щоб Круг платив йому "данину" від своїх виступів, але той не погоджувався.

Під час виступу Михайла Круга на день міста в Твері 1 липня 2002 Агєєв з подільниками увірвався в будинок музиканта, щоб ініціювати пограбування і таким чином налякати артиста. Однак все пішло не за планом, коли Михайло з сім'єю повернувся додому раніше. Бандити вистрілили музиканта. Круг встиг добігти до сусідів, які відвезли його в лікарню, де Круг і помер.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...