Вже не "п'яний брєд" у соцмережі: Медведєв опублікував у ЗМІ заяву, де погрожує знищити людство

Схоже після попереджень Вашингтону, Лондона, Парижа, Пекіна та Делі путіну наразі не з руки особисто підіймати питання про "ядєрний пєпєл". Тому в Кремлі довірили шантаж людства експерезиденту росії, котрий все ще сприймається у світі як ньюсмейкер москви

Заступник керівника Радбезу РФ Дмитро Медведєв погрожує, що, якщо постане питання про існування Росії, під питанням буде існування самої людської цивілізації. Про це експрезидент рф поділився у своїй статті для "Известий"

"Якщо всерйоз постане питання про існування самої Росії, воно буде вирішено аж ніяк не на українському фронті. А разом із питанням подальшого існування всієї людської цивілізації. І тут не повинно бути жодних двозначностей. Світ без Росії нам не потрібен", - йдеться у тексті, безумовно погодженому на найвищому кремлівському рівні.

Заступник голови Радбезу країни-агресора заявив, що вороги Росії займаються накачуванням "київського режиму" зброєю і перешкоджають можливим переговорам.

"Наші вороги займаються саме цим, не бажаючи зрозуміти, що їхні цілі свідомо ведуть до тотального фіаско. Програшу для всіх. Краху. Апокаліпсису. Коли про колишнє життя доведеться забути на століття, поки не перестануть випромінювати радіацію димні завали", - погрожує він.

Водночас Медведєв заявляє, що Росія "такого не допустить".

"Західні країни із сателітами – лише 15% населення планети. Нас набагато більше, і ми набагато сильніші. Спокійна міць нашої великої країни і авторитет її партнерів – запорука збереження майбутнього для всього нашого світу", - вважає він.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...