Вже не за три дні чи три місяці, чи три роки: Путін оцінив, скільки йому ще треба часу, щоб перемогти Україну. І заявив про готовність економіки РФ до "переможного" марафону

Президент РФ Володимир Путін на нараді 26 серпня під промені софістів заявив про економічну політику, яка начебто дозволить росіянам воювати ще кілька років. Диктатор повідомив про те, що населення з якогось дива стане багатшим, і висловив впевненість у перемозі, передають Патріоти України.

Росія має достатньо сильну економіку, щоб провоювати ще п'ять років. Водночас російська влада впевнена у перемозі й готується її використати для подальшого розвитку РФ. Про своє бачення майбутнього та війни президент Володимир Путін висловився під час урядової наради, ідеться у Telegram-каналі Кремля.

Вдень 26 серпня Путін провів економічну нараду з прем'єр-міністром Михайлом Мішустіним та десятком інших російських урядовців, свідчить допис у каналі. Нарада відбувалась у дистанційному форматі: президент перебував у одній зі своїх резиденцій, а решті учасників під'єднались онлайн. Головна тема розмови — розвиток економіки до 2030 року. Очільник Кремля озвучив дві тези, які стосуються перемоги РФ у війні з Україною та подальшого розвитку Росії.

По-перше, Путін планує зайнятись економікою, щоб продовжити воювати та перемогти. З його слів, потрібно обговорити економічну політику 2000-2030 рр., щоб "зміцнити економічну базу для успішного завершення війни".

По-друге, російський політик впевнений, що перемога над Україною — це "основна умова для реалізації довгострокових планів розвитку Росії". Після цього на засідання поговорили про те, як незабаром зростуть доходи росіян та як РФ буде досягати стратегічних цілей, свідчить трансляція з Кремля.

"Існують міжнародні норми": У МВС Молдови розповіли, чому не затримали нардепа-втікача Дмитрука

вівторок, 27 серпень 2024, 14:04

Народний депутат України Артем Дмитрук, перетинаючи кордон із Молдовою, не повідомив, що є чинним парламентарієм. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода 27 серпня повідомив міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос, передають Патріоти України. За словами ...

ЗСУ намагаються прорвати кордон у Бєлгородській області РФ, в бій кинуто сотні людей, - росЗМІ

вівторок, 27 серпень 2024, 12:10

Українські війська нібито намагаються прорвати кордон у районі села Нехотєєвка у Бєлгородській області РФ. Там триває бій між російськими прикордонниками та українськими військовими. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. . За даними росі...