Вже не "звільняє", а навпаки? Путін відверто зізнався, що хоче завоювати Україну (відео)

Росію нічого не змусить «відмовитися від тих завоювань, які вони реалізували за останні півтора року». Про це заявив російський диктатор Володимир Путін під час свого виступу, передають Патріоти України.

Зокрема, Путін прокоментував можливості переговорів з Україною. За його словами, «усі розуміють, що Росія не відмовиться» від окупованих українських територій.

«Що стосується цього переговорного процесу. Спроба змусити переконати нас відмовитися від тих завоювань, що ми реалізували за останні півтора року. Ну це неможливо. Всі розуміють, що це неможливо. І вони, керівництво України і західні еліти. Всі розуміють», – заявив російський диктатор.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...