Вже отримала із бюджету 18 млн: Актриса зі "Слуги народу" стала експертом Зеленського із... вірусології

Оксана Обертинська, яка зіграла психолога в серіалі "Слуга народу", стала консультантом Офісу президента Володимира Зеленського з питань вірусології та отримала з бюджету держзамовлень на 18 млн грн, повідомляють Патріоти України.
Психолог Зеленського з серіалу "Слуга народу" Обертинська заробляє мільйони на "ковідних" закупівлях. Журналісти знайшли епізод у третій серії першого сезону серіалу, де главу держави Василя Голобородька, якого грає Володимир Зеленський, знайомлять з президентським психологом.

"Анна Петрівна - ваш психолог", - представляють в серіалі Зеленському Оксану Обертинську в її епізодичній ролі без слів. А вже навесні 2020 року, в розпал пандемії COVID-19, почалася стрімка кар'єра актриси, як експерта-вірусолога МОЗ і консультанта Офісу Президента з протидії коронавірусу.

Після старту успішної державної кар'єри в сфері протидії COVID-19, в липні Оксана Обертинська заснувала "Центр молекулярних технологій", який до кінця року за спрощеною процедурою отримав державних замовлень від обласних лабораторій і медичних установ на 18 млн грн. Причому її компанія поставляє в обласні лікарні та ПЛР-лабораторії медичне обладнання, експрес-тести, кисневі концентратори і інші товари саме "ковідного" напряму.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...