Вже побудовані нові бліндажі та лазня: В ООС розповіли, як проходить розведення сил поблизу Богданівки

На нових позиціях побудовані бліндажі для проживання армійців, їдальня, сховища для боєприпасів та продовольства, лазня, а також санітарні споруди.

В рамках другого дня розведення сил і засобів в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське Донецької області ще 11 військових Збройних сил України та 14 одиниць озброєння змінили тактичне положення. Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу операції Об’єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні, за графіком, на ділянці розведення №3 у районі населених пунктів Богданівка та Петрівське ще 11 військових ЗСУ та 14 одиниць озброєння змінили своє тактичне положення», - йдеться у повідомленні. У прес-центрі зауважили, що на нових позиціях побудовані бліндажі для проживання армійців, їдальня, сховища для боєприпасів та продовольства, лазня, а також санітарні споруди. Всі приміщення забезпечені обігрівачами та дровами для опалення.

«Позиції були підготовлені заздалегідь підрозділами зі складу резерву. Ці фортифікаційні споруди на 100 відсотків готові як для проживання особового складу, так і для ведення оборони на нашій ділянці відповідальності», - йдеться у повідомленні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...