Вже у Києві: Україна отримала нового тимчасово повіреного у справах США (відео)

Наприкінці 2019 року Вільям Тейлор завершив виконувати свої обов'язки на посаді тимчасово повіреного у справах США.

Крістіна Квін. Фото: U.S. Embassy Kyiv.

Тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін запевняє у підтримці європейського розвитку України. Про це Квін заявила у відеозверненні, оприлюдненому Посольством США в Україні у мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

Вона заявила, що для неї честь працювати тимчасовою повіреною США в Україні. Квін зауважила, що перебуває в Україні вже близько шести місяців на посаді заступниці голови місії США в Україні. «Я із захопленням зустрічаю нові виклики й велику відповідальність на посту керівника команди Посольства США в Україні, коли ми тісно співпрацюємо з українськими партнерами заради просування наших спільних цілей», - зазначила Квін.

«У той час, коли керівництво Посольства змінюється, наша політика міцної підтримки України залишається стабільною. Команда нашого посольства й надалі працюватиме у тісному партнерстві з українським урядом і громадянським суспільством, підтримуючи суверенітет і територіальну цілісність України та реформи, які допоможуть Україні побудувати своє процвітаюче європейське майбутнє», - наголосила вона. Також дипломат відзначила, що за той короткий час, який вона перебуває в Києві, Україна досягла значного прогресу. Квін запевняє, що працюватиме над тим, аби Україні й надалі надавалася підтримка.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...