Вже відкрито грає на боці Москви? Уряд Угорщини відмовився прийняти делегацію американських сенаторів

Уряд Угорщини відмовився прийняти сенаторів США, які прибули до Будапешту з метою закликати негайно схвалити заявку Швеції на вступ до НАТО, передають Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

Сенатор Джин Шахін сказала, що її "розчаровує" той факт, що жоден із членів угорського уряду не прийняв запрошення зустрітися з делегацією, але вона "сподівається і оптимістично" відноситься до того, що вступ Швеції буде подано на ратифікацію, коли угорський парламент знову збереться 26 лютого.

Крім того, сенатор Кріс Мерфі заявив, що відмова уряду Віктора Орбана зустрітися була "дивною і тривожною", але що відповідальність за те, щоб домогтися голосування, лежить на угорському лідері.

"Ми достатньо знаємо про політику, щоб знати, що якщо прем'єр-міністр Орбан захоче, щоб це сталося, тоді парламент зможе рухатися вперед", - сказав він.

Раніше цього місяця сенатор США Бен Кардін, голова сенатського комітету з міжнародних відносин, порушив питання щодо перспектив введення санкцій проти Угорщини за її поведінку і назвав Орбана "найменш надійним членом НАТО".

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...