Вже воював на Донбасі: Російський пранкер записався до ПВК "Вагнера", щойно вийшовши з тюрми (фото)

Російський блогер пранкер Едвард Біль, який відбував покарання у колонії за спричинену ДТП, достроково вийшов на волю і одразу вступив до приватної військової компанії "Вагнер". За попередньою інформацією, він уже вирушив на Луганський напрямок, передають Патріоти України.

Раніше Біль уже воював на Донбасі у складі російського бандформування "Сомалі", яким керував відомий бойовик Михайло Толстих на прізвисько "Гіві". Відомо, що раніше Біль служив у Ракетних військах стратегічного призначення Збройних сил РФ і брав участь у війні на Донбасі в 2014-2015 роках. Внесений до бази українського сайту "Миротворець", який збирає інформацію про ворогів України.

о колонії Едуард Біль потрапив після того, як його визнали винним у спричиненні ДТП 1 квітня 2021 року у Москві. Перебуваючи за кермом автомобіля Audi RS6, Біль вискочив на зустрічну смугу і спричинив аварію за участі 5 автомобілів. Намагаючись уникнути покарання за вчинення ДТП, він пересів з водійського сидіння автомобіля на пасажирське. Згодом з'ясувалося, що його автомобіль був знятий з обліку і їздив за підробленими номерами, плюс за машиною значились понад 400 порушень швидкісного режиму. 14 липня 2021 року суд засудив блогера до двох років обмеження волі, а також позбавив прав на водіння автомобілем на 3 роки. Очевидно, з колонії він вийшов достроково.


Джерело: Обозреватель

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...