Вже втретє за війну: Українські захисники розгромили "еліту" російських військ під Ізюмом

Наші оборонці знову розбили "елітну" дивізію російських військ під Ізюмом у Харківській області. Від попереднього розгрому минуло лише кілька днів. Ці війська окупанти вчергове підтягнули з перегрупування, але 21 червня українські захисники знову їх знищили. Про це 24 каналу повідомили джерела у розвідці, передають Патріоти України.

Попередній розгром "еліти"

"Елітні" війська Росії вже не вперше відправлять за кораблем на цьому напрямку. Попередній розгром був 15 – 16 червня. Тоді під Ізюмом українським оборонцям вдалося знищити частину танкових військ.

Вражає, що серед загиблих були хлопці по 19 – 20 років. Зокрема, це уродженці Красноярського краю, Тамбова, Карелії, Іркутської області. Ймовірно, такий молодий вік свідчить, що Кремлю вже нема кого відправляти на війну.

До речі, також у розвідці повідомили, що ворожа 16 окрема бригада спеціального призначення втікає з-під Слов'янська. Окупанти накивали п'ятами через втрату боєздатності.

Джерело: 24 канал

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...