"Вже зарекомендував себе, як "к*нчена мразота": Загиблому в Україні російському генералу Кутузову знайшли заміну

У РФ вже знайшли заміну днями загиблому на Донбасі генералу російської армії Роману Кутузову. Новим командиром 1-го армійського корпусу ДНР призначено полковника Олега Миколайовича Сенькова. Про це повідомляє журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його інформацією, до призначення Сеньков командував 42-ю мотострілецькою дивізією (в/ч 27777, Ханкала, Чеченська республіка), а раніше 7-ю військовою базою (В/ч 09332, Гудаута, Республіка Абхазія).

"За свою службу Сеньков зарекомендував себе як кар'єрист, який готовий на все, аби отримати бажану посаду та звання. Для Сенькова призначення посаду командира 1 АК – це дуже бажана генеральська зірка і можливість призначення однією з керівних посад у Південному округу. Тому у способах та методах досягнення задуманого Олег Миколайович себе обмежувати точно не буде", - пише Цимбалюк. Він додає, що намісника Кутузова вже після першої наради встигли зненавидіти його підлеглі.

"За словами офіцерів 1-го армійського корпусу, не встигнувши вступити на посаду Сеньков вже зарекомендував себе як "к*нчена мразота". На першій нараді з командирами підлеглих військових частин він не соромився у висловлюваннях і заявив, що "всі завдання необхідно виконати будь-що", незважаючи на втрати в особовому складі - військовослужбовців 1 і 100 бригад і 11 полку ДНР. Завдяки своїм висловлюванням більшість підлеглих командирів вже хочуть Сенькова смерті, і готові зробити все для того, щоб він скоріше приєднався до Кутузова", - зазначив журналіст.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...