Вже засвітився в Кремлі та на Красній площі: Соратник Медведчука замість роботи в Раді поїхав до Москви (фото)

Одіозний соратник кума Путіна Віктора Медведчука - нардеп від ОПЗЖ Вадим Рабінович поїхав до Москви й "засвітився" в Кремлі, а також на Красній площі. Відповідні фото з'явилися вчора і сьогодні на сторінці Рабіновича в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Напередодні ввечері депутат зустрівся з "куратором українського напрямку" - заступником голови Адміністрації президента РФ Дмитром Козаком. "Я довів до Дмитра Миколайовича позицію нашої партії з ключових питань зовнішньої і внутрішньої політики! Працюємо далі!",- написав він і показав селфі з-під кабінету Козака.

Сьогодні Рабінович "засвітився" на Красній площі, зробивши там селфі. На ще одному сьогоднішньому фото Рабінович позує з першим заступником голови пропутінської фракції "Єдина Росія" В'ячеславом Макаровим. "Міжпартійна угода між нашими партіями практично готова до підписання", - запевняє член ОПЗЖ.

Примітно, що сьогодні Верховна Рада працювала в пленарному режимі. Однак Рабінович провів робочий день поза парламентом, що підтверджується на сайті Верховної Ради в розділі "Електронна реєстрація".

В ефірі російського пропагандистського телеканалу Рабінович зізнався, що "скучив за Москвою і дуже любить це місто".

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...