Взяли штурмом ворожу позицію: Українські десантники "зачистили" підрозділ "елітних" російських морпіхів на Курщині (відео)

Десантники 95-й окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України провели успішний штурм позиції військових країни-агресора Росії у Курській області. Під удар українських військовий потрапили славнозвісні "недовоїни" із 155 окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ, передають Патріоти України.

"Цього разу, розвідувальний підрозділ "95-ки" взяв штурмом ворожу позицію морпіхів, що була розміщена в одній з посадок на Курщині", - йдеться у повідомленні.

Хоча окупанти були переконані у своїй безпеці, десантники ЗСУ настільки стрімко проникли на їхню позицію, що військові РФ не встигли навіть екіпіруватися і взутися.

В результаті успішної роботи українських військовослужбовців Поліської бригади було знищено 14 російських окупантів.

Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:56

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розпо...

"Значить, що вони дуже серйозно розцінюють": Дикий пояснив, що стоїть за підривом окупантами мосту в Олешках

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:30

Російські війська знищили міст у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області та укріплюють узбережжя Криму. Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий в етері "Еспресо" пояснив, що відбувається, передають Патріоти України. "Чесно - дл...