"И к Добби у СБУ претензий нет": Гіркін розповів, як Кернес і Добкін літали у Москву домовлятись про "ХНР" (відео)

Російський диверсант і терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) розповів, що у 2014 році тодішні міський голова Харкова Геннадій Кернес і екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін літали до Москви домовлятися про створення так званої "Харківської народної республіки" ("ХНР"). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відеозапис, оприлюднений представником України в ТКГ Денисом Казанським.

"У Харкові всі дуже сильно чекали, що Допа і Гепа самі все очолять. Але Допа і Гепа злітали до Москви, зустрілися з Сурковим, – це відкрита інформація, – і Сурков сказав, що нічого не треба, жодних революцій", – розповів Гіркін про події весни 2014 року.

Як відомо, Владислав Сурков у ті часи був помічником президента РФ Володимира Путіна і курирував "українське питання". Геннадій Кернес помер 16 грудня 2020 року, тоді як Михайло Добкін не приховує своїх планів стати міським головою Харкова.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...