"И Ленин такой маалооодой": Мережу повеселила кумедна фотожаба із Зеленським

Президента України Володимира Зеленського порівняли з лідером більшовиків Володимиром Леніним. Відповідна фотожаба була опублікована на Facebook сторінці "Баба і кіт", передають Патріоти України.

Обличчя Зеленського приєднали до фотографії Леніна на інвалідному візку, зробленої незадовго до смерті "вождя світового пролетаріату".

Багато коментаторів приєдналися до жартів з приводу Леніна і Зеленського: "І ще Богдана замість Крупської не вистачає", "Володимир Другий", "Дідусь ЗеЛенін".

Втім, дехто не схвалив подібні жарти.

"Правила Facebook не підтримують глузування над інвалідністю людей, якщо ви не в курсі", "Це вже перебір. Коли такої манної каші через край, то вже нудить", - пишуть користувачі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...