"И выстрел слышен, и разрыв. В центре горелым воняет - жуть!": Окупований Донецьк ввечері потрапив під потужний обстріл

Близько 19:00 в непідконтрольному Україні Донецьку розгорілися бойові дії. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За словами містян, під обстрілом опинилися Путилівка і район аеропорту. Також є прильоти в район вентствола шахти Засядька. Жителі Київського району фіксують задимлення за Щегловським кладовищем. Користувачі пишуть:

"Я слышала, как ехала скорая";

"В центре горелым воняет - жуть! Парочка прилетов была, не похожих на „молоко“, как в бетонную стену";
"Донецк 19:24 Путиловка очень громко ГБ 21, слышно гупание Октябрьский. Полы в доме вибрируют, ужас какой-то. И выстрел слышен, и разрыв».

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...