"Идут люди, а танки сзади": Окупант поскаржився, що керівництво не шкодує мобілізованих (відео)

У новому перехопленні розвідки окупант розповідає, що російське командування попереду в наступ відправляє солдатів, а за ними уже рухається техніка. Про це повідомило Головне управління розвідки, передають Патріоти України.

"Не танки попереду йдуть, а люди позаду, а йдуть люди, а танки позаду. Тут немає регулярних військ, тут ми одні мобілізовані".

За словами окупанта, російські військові приховують свої втрати. Також він розповів про випадки "френдлі фаєр" серед російських військових. Зокрема, він розповів, як російський танк вистрелив по окупантам і з 30 солдат лишилося 13.

За словами загарбника, під час боїв росіяни часто тікають, залишаючи напризволяще своїх "побратимів".

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...