"Или подпишет все бумаги, или его убьют": Піонтковський зробив прогноз щодо зустрічі Путіна та Лукашенка

28 травня в Сочі відбудеться зустріч президента Білорусі Олександра Лукашенка з президентом РФ Володимиром Путіним. Це буде вже третій візит Лукашенка до Росії з початку року, зазначають Патріоти України.

В ході переговорів будуть обговорювати в основному економічні питання, а також списки санкцій, які спрямована проти двох держав. Слід зазначити, що новина про зустріч Лукашенка і Путіна надійшла на наступний день після того, як у неділю Білорусь підняла винищувач, щоб посадити в Мінську літак Ryanair з опозиціонером.

Експерти і політологи вважають, що на зустрічі Лукашенко буде змушений підписати папери про злиття двох країн, а також про загальну політику проти санкцій ЄС. Відомий політичний аналітик Андрій Піонтковський, висловив думку, що такого вдалося уникнути 23 квітня на засіданні РФ, але в Сочі Лукашенко буде змушений прийняти пропозиції Путіна, або його просто приберуть.

"Что только ни вытворяли эти кремлевские ***, чтобы загнать Луку Мудищева в аншлюс. На 23.04 уже назначали торжественное заседание СФ. Но ночью он опять вывернулся. Потребовалась ещё одна спецоперация. Теперь 28 мая в Сочи он или подпишет все бумаги или его просто убьют на ***", - пише росіийський політолог в Twitter.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...