"Им всем за 70": Бородай зробив гучну заяву про вбивць Захарченко

За словами Олександра Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченко планували «закинуті агенти» під контролем СБУ.

Олександр Бородай. Фото: соцмережі.

В ефірі програми російського телеканалу Царгород «Російська мрія» перший «президент ДНР» Олександр Бородай розповів нікому не відомі дані про те, хто нібито, убив ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України.
За словами Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченко планували «закинуті агенти» під контролем СБУ. При цьому додав, що йому «добре це відомо». Також, він уточнив, що особливість злочину була в тому, що працювали люди пенсійного віку - «дуже, скажімо так, літні»:

«Много лет. Дело в том, что, еще намекну, архивы Комитета государственной безопасности (КГБ) СССР — тогда еще областные, после распада Союза оказались в Киеве. И в этих архивах содержались данные об агентах еще советского времени. Парадоксально, но факт. Все арестованные по делу — люди, так сказать, глубоко пенсионного возраста».

На припущення ведучого програми, що фігурантам має бути не менше 70 років, Бородай заявив, що так і є, тому що саме на таких агентів випадково ніхто і подумати б не зміг.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...