"Инцидент с Яременко - это последствия турборежима": У Зеленського дивно пояснили секс-скандал у Раді

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, як відреагував президент України Володимир Зеленський на секс-скандал з нардепом Богданом Яременко і назвав кандидатури, яке можуть замінити його на посаді голови комітету. Про це він повідомив в інтерв'ю для видання Liga.net, передають Патріоти України.

Давид Арахамія зазначив, що інцидент з Яременко – це наслідок постійної завантаженості, в якій живуть народні депутати. "Інцидент з Яременко – це наслідки турборежиму. Люди фактично живуть в парламенті, особисте життя відсутне", - пояснив голова фракції "Слуга народу". Він додав, що Володимир Зеленський сильно розлютився, дізнавшись про скандал.

"На початку він був сильно радикально налаштований, аж до складення мандату. Але це питання етичного характеру. До того ж Яременко об'єктивно сильний дипломат. Більше людей обурило не листування, а його подальша реакція. Я жартома сказав, що інцидент з Яременко – це наслідок турборежиму", - сказав Арахамія.

Він додав, що в списку людей, які можуть замінити Яременко на посади голови комітету, прізвищ не багато. "В шорт-листі є три-чотири людини, яких ми можемо розглядати. Ліза Ясько є, Святослав Юраш, Марина Бардіна, Микита Потураєв, Марія Мезенцева. Ми зробимо внутрішній праймеріз, щоб люди представили свої програми, і фракція визначиться", - розповів нардеп.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...