"Используйте социальный лифт": Російський пропагандист записав звернення до молодих чоловіків "ЛДНР" (відео)

Очевидно, що Олександр Сладков забув про історію із найманцем Моторолою, після якої слово "ліфт" сприймається дуже неоднозначно.

Російський пропагандист і прихильник «ЛДНР» Олександр Сладков записав відеозвернення, в якому вербує чоловіків «республік» за наявності паспорта РФ вступати в російську армію. Відповідне відео з'явилося в соцмережі, повідомляють Патріоти України.

У своєму ролику Сладков переконує молодих чоловіків ОРДЛО вступати до лав армії Росії, заявляючи, що їм потрібно мати російський паспорт, а служити можна і без прописки в РФ: «Що стосується можливості проходження строкової служби в Росії для хлопців з "ДНР" і "ЛНР" - з Донбасу. Якщо у вас російський паспорт і є реєстрація, то будь ласка - проблем немає. До 27 років вирушайте на строкову службу в Росію, використовуйте соціальний ліфт... З'ясуйте всі його можливості ...Якщо у вас немає реєстрації - адреси прописки, то ви можете підписувати контракт через військкомат з Міністерством оборони Росії».

У той же час, він озвучує всю необхідну інформацію по тому, як офіційно вступити в ряди ЗС РФ і рекомендує «використовувати соціальний ліфт» для «успішного майбутнього».

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...