"Изгнать русскую армию!": Пропагандист Путіна влаштував істерику через заяву в ЄС (відео)

Ведучий німецького телеканалу ZDF Клаус Клебер заявив, що загроза російського вторгнення в Естонію, як це сталося в українському Криму, вкрай висока. Така заява розлютила топ-пропагандиста Кремля Володимира Соловйова, і він вибухнув звинуваченнями на адресу європейських журналістів, повідомляють Патріоти України.

Як пише Berliner Kurier, в ефірі випуску новин Клебер змоделював ситуацію реального нападу Росії на одного з членів Європейського союзу.

"Американська армія спільно з німецькими та європейськими союзниками вирушили до Естонії, щоб вигнати підрозділи російських Збройних сил, які увійшли туди, як кілька років тому в Крим", — сказав телеведучий.

Потім він попросив глядачів не турбуватися. "Це неправда. Просто образ. Однак цілком реалістичний", — додав Клебер. Крім того, він нагадав глядачам про "стримувальну" роль НАТО.

На думку Клебера, саме альянс забезпечує мир на європейському континенті. Журналіст підкреслив, що організація уособлює "безпрецедентну історію успіху", але зараз НАТО "ослаб" як ніколи раніше.

Виступ європейського журналіста глибоко зачепив головного рупора путінського режиму, і він безпідставно звинуватив його в пропагандистській маніпуляції на своїй сторінці в Instagram.

"Німецький телеканал ЦДФ оголосив війну Росії. Подібна модерація на державному каналі ФРН — це провокація з геббельсівського ящика", — уїдливо написав Соловйов.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...