З архіву. Не тільки Крим: На росТБ назвали українські міста, на які "цілиться" Путін

Кремль не буде відмовлятися від агресивної політики щодо України.

Фото: ru.krymr.com

Відомий кремлівський пропагандист Володимир Соловйов влітку 2018 року натякнув на готовність Росії за аналогією з півостровом Крим анексувати українські міста Одесу і Харків. В ефірі власного шоу на телеканалі "Росія 1" він поставив ряд провокативних запитань депутату Державної думи РФ Костянтину Затуліну, на які отримав чіткі відповіді, повідомляють Патріоти України.

"Якою мовою спілкуються на Донбасі?" - хитро запитав Соловйов. "На Донбасі, звичайно, спілкуються тією ж мовою, якою, як знає Трамп, спілкуються в Криму, тобто російською", - сказав Затулін. "Я до цього і веду. А в Харкові якою мові говорять? А в Одесі?" - продовжив ведучий "Недільного вечора з Володимиром Соловйовим".

Гості в студії почали кричати: "По-різному!", "На Луганщині в селах розмовляють українською мовою", "На одеській говірці". "Не знаю, не знаю... Так що ви дивіться! Ваш друг Трамп вам сказав, чий Крим, і натякнув на багато іншого. Я ж вірно розумію натяки?" - звернувся Соловйов до Затуліна.

"Принаймні всі так і зрозуміли", - відповів депутат, підкресливши, що глава МЗС України Павло Клімкін некоректно розшифрував скандальну заяву президента США.

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в свою чергу запевнив, що не бачить трагедії в словах Трампа. "Я не бачу тут трагедії. Ну сказав, так і сказав. Ну добре. А Ірландія? В Ірландії теж англійська мова. Але ірландський націоналізм досить антинглійський. Спілкуються в Україні різними мовами, що не відповідає основній російській міфологемі про дискримінацію російської мови", - сказав політолог.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...