З архіву ПУ. "36-та мовчати не буде, там хлопці агресивні", - терорист "ДНР" про українських морпіхів

За словами терориста, саме з цією бригадою у бойовиків були серйозні бої.

Бойовик терористичного угруповання «ДНР» на одному з пропагандистських ресурсів розхвалив 36-ту окрему бригаду морської піхоти ВМС України, назвавши її самим серйозним супротивником за весь час війни на Донбасі, передають Патріоти України 13 вересня 2019 року з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

«До чого це може призвести? Це може призвести, якщо ми і далі будемо мовчати, до невиправданих втрат з нашого боку. Ми можемо втратити…при чому ми зараз втрачаємо людські ресурси, ми можемо втратити і свою землю, свої землі. 36-а мовчати не буде, там хлопці агресивні, активні», – розповідає в інтерв’ю бойовик.

Він зазначив, що 36-а бригада українських морпіхів добре укомплектована і має сильну бойову підготовку, у чому їй допомагали іноземні інструктори. «Їхній характер дій більш агресивний, якщо 79-а більше копала, то з 36-ї ми завжди «буцалися». Вони більше використовують як активно-наступальні…тобто і ДРГ працюють, і працюють артилерія, постійно працюють артилерія. Люди добре мотивовані, добре екіпіровані і озброєні, заряджені, що пройшли хорошу підготовку. Більшість з них з бойовим досвідом. Це такі, яких вже не переконати, не перезатвердити…Ну так, наші вороги. Як ми, «ополченці» 14-го року, тільки навпаки. Наші антиподи», – говорить окупант.

За його словами, саме з цією бригадою у бойовиків були серйозні бої. «Так, їхні підрозділи часто беруть участі у бойових діях. Один з найсерйозніших наших супротивників за весь час війни. Ось з ними у нас були найбільш кровопролитні, запеклі бої», – додав бойовик.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...