З архіву ПУ. 70-річний дід "коронавірусного віку": Екс-радник Путіна розкрив справжній вік президента РФ

Чоловіки якраз такого віку масово помирають в Італії від пневмонії, яку викликає коронавірус.

Президент Росії Володимир Путін приховав свій офіційний вік, насправді йому вже 69 років. Про це 31 березня 2020 року повідомив російський економіст, колишній радник президента РФ Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

"Згідно з офіційною біографією, Путіну 67 років. Згідно з неофіційною – інша цифра. Плюс два роки", – розповів він. Водночас Ілларіонов зазначив, що нічого не знає про "кремлівські таблетки", які нібито омолоджують.

"Не знаю. Я був у Кремлі – таблеток не бачив", – додав екс-радник Путіна. Нагадаємо, раніше Андрій Ілларіонов повідомив, що президент РФ Володимир Путін не використовував двійників, але можливо були "трійники", якими обманювали наївних людей.

Джерело: Гордон

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...