З архіву ПУ. А мав би знати: Скандальний "слуга народу" осоромився в прямому ефірі, не відповівши на просте запитання (відео)

Микола Тищенко. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 19 червня 2020 року, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко став гостем програми "Все по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV". Він не зміг відповісти на елементарне запитання ведучої, повідомляють Патріоти України.

Роксана Руно запитала Тищенка, скільки всього народних депутатів у Верховній Раді. "200 ... почекайте, 405 по-моєму", - відповів він.

Коли ведуча висловила сумніви, він сказав 425, вона знову сказала, що їх трохи більше. У відповідь на що Тищенко поскаржився, що у нього вже зовсім немає пам'яті, а депутати "виходять, заходять". Зазначимо, як вказано на сайті ВР, станом на 20.06.2020 в Раді налічується 423 нардепа. При цьому конституційний склад Верховної Ради України - 450 народних депутатів.

Джерело: Апостроф

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...