З архіву ПУ. "А раньше говорили, что это война за идею": Екс-ватажок бойовиків "ДНР" на камеру зізнався, як займався бандитизмом у Донецьку (відео)

Олександр Ходаковський відверто зізнався, що займався рекетом.

"Ходаковский рассказал, как заставлял донецких бизнесменов платить ему дань в 2014 году. Водочный завод „Олимп“ платил ему 90 тысяч долларов. Правда, владельца завода это не спасло. Больше года он сидит в российской тюрьме. Россияне отблагодарили за помощь…", — написав в соцмережі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, та поділився показовим відео.

«Помните, как они рассказывали, что это война за идею, никто им ничего не платит. А теперь вот оно как все повернулось!» — іронічно додав журналіст.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...