З архіву ПУ. А ще "лила сльози" через жертовний подвиг Майдану: У Києві "троянська кобила" Собчак казала про "мишібратьях", робила компліменти Зеленському і ... наполягала - "Крим вимагати не треба"

Мадам зробила багато компліментів президентові України - молодий, класний, симпатичний. При цьому "демократично" вимагала "референдуму" (в кожному разі незаконного) серед накачаного переселенцями з РФ Криму про приналежність півострову

Скандальна російська телеведуча і громадський діяч Ксенія Собчак заявила, що Україна і Росія - це братні народи, і двом країнам необхідно пережити те, що сталося і постаратися знайти якийсь позитивний вихід, зазначають Патріоти України 5 вересня 20219 року.

При цьому Собчак підкреслила, що Україні не потрібно вимагати від Росії повернути анексовані Крим, оскільки це зараз неможливо. При цьому вона сказала, що "це було б правильно".

"Росія порушила міжнародні домовленості, і ця територія повинна бути повернута Україні. Але на півострові має бути проведений референдум з даного питання", - сказала Собчак в ефірі радо НВ.

Крім того, Собчак привселюдно зробила багато похвальних компліментів президентові України Володимиру Зеленському, сказавши, що він молодий, класний і симпатичний. Також вона звернула увагу на те, що "здорово, що Україна стала готовою до такого молодому президента".

При цьому телеведуча уточнила, що в Росії зовсім інша ситуація, країна досить патріархальна, і люди хочуть бачити в президентському кріслі "президента батька" або "президента царя".

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...