З архіву ПУ. Агент Кремля? У СБУ розкрили результати допиту Савченко на поліграфі

Допит відбувся 11 квітня.

Фото: comments.ua

Служба безпеки України (СБУ) у червні 2018 року розкрила результати допиту народного депутата України Надії Савченко, яка підозрюється в підготовці терористичних актів і державного перевороту, на поліграфі. Відповідний пост розміщено на сторінці відомства в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"За результатами проведеного дослідження комісією експертів надано категоричні висновки про наявність у Савченко Н.В. позитивних психофізіологічних реакцій, які свідчать, зокрема, про те, що Савченко Н.В. обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з повалення конституційного ладу і особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу", - сказано в повідомленні.

За даними СБУ, експертиза підтвердила, що Савченко також обговорювала плани збройного захоплення влади з Рубаном В.В., Захарченко О.В., Тимофєєвим О.Ю. і брала участь у його підготовці, підшукувала та перевозила зброю. Крім того, вона розподіляла ролі в спланованих замахах на представників влади.

"Разом з тим експерти не виявили позитивних психофізіологічних реакцій на запитання, поставлені стороною захисту, зокрема: чи хотіла Савченко Н.В. змінити владу в Україні конституційним способом, чи вважає вона діяльність президента України, народних депутатів України, прем'єр-міністра України, секретаря РНБО, членів Кабінету міністрів України, керівників політичних партій злочинною", - додали у відомстві.

Уточнюється, що в зв'язку зі свідомою протидією Савченко проведенню судової психологічної експертизи з використанням поліграфа комісія експертів не змогла поставити підозрюваній всі запитання, а проведення експертизи було припинено.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...